Det finns många tillfällen när det kan vara en god idé att visualisera tweets. Det kan handla om att visa upp alla tweets under en viss hashtagg på en konferens, eller att låta instagrambilder visas på en skärm på en konferens eller i en reception.

Visible Tweets låter dig snabbt och lätt visualisera tweets under en specifik hashtagg som dyker upp animerat på färggranna bakgrunder. Kan kanske vara mer lämplig i en reception eller på en konferens eftersom den går i loop även om det inte finns så många tweets.

Visualisering med Visible tweets

Liveflow är en liknande tjänst för att visualisera, men där har du möjlighet att inte bara visa upp tweets utan kan välja att blanda både tweets och Instagrambilder med samma hashtagg. Det går även att välja att bara visa upp flödet från Instagram och du kan även välja vilken tidsperiod du vill visa.

Liveflow visar även instagrambilder i sin visualisering

Twingly Liveboard är realtidsvisualisering av Twitter där du får topplistor och statistik över twittrandet. Twingly är populärt på större konferenser, och en som det börjar bli lite fart i nu är den för Almedalen. Det är dock inte gratis som de övriga tjänsterna här.