Jag hade tänkt göra en årssummering för bloggen, men dels har jag inte varit så särskilt flitig i år och dels är det tre blogginlägg som handlar om Pokémon Go som står för hälften av trafiken till bloggen. Det har dessutom kommit in väldigt många frågor som rör spelandet. Så därför tänkte jag följa upp dem med en länkförteckning till bra källor om spelet.
Jag spelar inte särskilt aktivt längre själv, även om jag försöker hänga med lite i utvecklingen av spelet, så det är på detta sättet jag bäst kan hjälpa till numera.
Tidigare blogginlägg här från när Pokémon Go nyss hade släppts:

Pokemón Go – officiella kanaler

Facebook

Eftersom den mesta informationen är på engelska så skulle jag vilja påstå att Facebook är den bästa källan om man vill läsa på svenska.

 

Det finns grupper för de flesta större orter t.ex. Malmö, Trelleborg, Lund, Helsingborg, Borås, Kalmar och Östersund för att nämna några. Många större orter har fler än en grupp dessutom.Dessutom finns det grupper för de olika teamen på vissa orter (Mystic, Valor, Instinct). Bara sök på Pokemon + din ort för att se om det finns någon där du bor. Folk är som regel väldigt hjälpsamma i dessa grupper så de är bra ställen att fråga om det är nåt man undrar över.

Twitter

Nyheter

Nyheter, IV-uträknare med mera.

 

Här analyseras bland annat vad som gömmer sig i koden till spelet vilket kan visa vad som ska komma framöver.

 

Spel generellt, men mycket Pokémon Go
Heavy

Har du några tips på var du hittar den bästa informationen om Pokémon GO så lämna gärna en länk i kommentarerna och berätta varför det är en bra informationskälla!