Att veta om en bild har hamnat på Flickr Explore är inte helt lätt. Vanligtvis har jag märkt det på ökad aktivitet och kommentarer på mina bilder och har sen kollat det via Big Huge Labs webbtjänst. Ibland trillar bilderna dock bort för fort för att komma med där så när jag fick tipset om en tjänst som inte bara håller koll på även dem som trillat bort utan även skickar ett mail när ett nytt foto hamnar på Flickr Explore så signade jag förstås upp omedelbart.

Xplore Stats håller koll på Flickr Explore

Tjänsten heter Xplore Stats och du anmäler dig till den med ditt Flickrid och din e-postadress. Strax efteråt får du ett e-postmeddelande som du ska bekräfta. Sedan är det klart.

Så mycket mer gör nog inte tjänsten, men det är precis vad jag behövde. Och kanske du med?

Mina foton på Explore i tjänsten Xplore Stats

Via kod kan du också lägga in dem på din blogg på detta sättet: