Alla har vi dagar då vi inte är på topp och kan behöva muntras upp, dagar då ett vänligt ord kan vara guld värt. Idén fick jag av Christina Stielli @stielli som skulle spara en tweet med #ffse som jag postade om henne. Den skulle hon skriva ut och spara. Hon hade ett speciellt ställe där hon sparade såna saker. Nu är jag ju väldigt digital, så varför inte använda bloggen till det tänkte jag och bädda in tweets där istället. En del använder favoritfunktionen på Twitter för just detta, men eftersom jag använder den som bokmärke för att hitta länkar är inte det ett bra alternativ för min del.

Kanske inte så intressant för andra att se och läsa men går å andra sidan att komma åt även om man inte är hemma. Och vågar man inte ha den liggande ute publikt så kan man ju ha den liggande som ett utkast.

Bäddar in tweets på en Word Press blogg

Börja med att leta upp tweeten du vill bädda in.

Skärmavbild 2014-07-02 kl. 08.01.15

Klicka på Mer

Skärmavbild 2014-07-02 kl. 08.02.44

Välj Bädda in tweet

Skärmavbild 2014-07-02 kl. 08.03.47

Kopiera koden och klistra sedan in den i textläget på din Word Pressblogg där du vill ha den. Klart.

Nu ska jag bara komma ihåg att uppdatera sidan ibland också. 😉

Någr tweets som gör mig glad