Du fotade, postade på Instagram och delade till några andra ställen, kanske till Facebook och Twitter. Du fick en del likes och kommentarer. Men sen då?

Det finns faktiskt en hel del som man kan göra med sina Instagrambilder. För den som inte är så pysslig och vill skapa egna saker med dem finns det en hel del webbtjänster där man kan skapa fysiska produkter av dem. Och det är inte heller helt ovanligt att far- och morföräldrar vill ta del av bilderna på barnbarnen.

Instacanvas – Canvastavlor, inramade tavlor, tavlor i glas, gratulationskort och iPhoneskal. Tjänsten avviker lite från andra, för det är väntetid innan man får sitt eget bildgalleri och andra kan beställa bilder med dina fotomotiv. Du har själv kontrollen över vilka bilder andra kan beställa från och får provision på det som säljs. Den enda tjänsten jag har provat än så länge. Är mycket nöjd med mina canvastavlor.

Keepsy – Kalender, pocketbok och album.

Instabild – Kort, canvastavlor, trätavlor, aliminiumtavlor, pvc-tavlor och plexitavlor. (Svensk tjänst)

Stickygram – Magneter, säljs i set om 9 stycken.

Getpicpack – Magneter.

Blurb – Instagramböcker. De har även Facebookböcker.

Canvaspop – Canvastavlor.

Printstagram – Inramade utskrifter, memorybox, kalender, poster, små böcker i ett par olika format, klistermärken och mindre utskrifter.

Hatchcraft – Handgjorda bamburamar med dina instagrambilder.

Postagramapp – Skicka dina Instagram eller Facebookbilder som vykort.

Firebox – Posters, coasters, canvas och polaroidliknande utskrifter. Har också en hel sektion med andra produkter som kan personaliseras bl.a. Twitter poster och geobaserade vinetiketter.

Coastermatic – Runda coasters, drinkunderlägg.

Casetagram – iPhonefodral. Man kan även få fodral med sina Facebookbilder.

Imagesnap – Keramiska plattor.

Artflakes –  Klistermärken i olika storlekar.

Instagoodies – Klistermärken.

Stitchtagram – Kuddöverdrag, bag, necessär och pennfodral.

Instamaker – T-shirt, mugg och vykort.

Instashirt – T-shirt, även sweetshirts och andra plagg. Även för din baby.

Etsy – Ett stort urval med Instagramrelaterade produkter bl.a. coasters, drinkunderlägg i olika utföranden, armband med instagrambilder, halsband, örhängen, posters, bröllopsbok, bok för mitt första år, iPad mini fodral, inramningar, tavlor, julkort, kuddöverdrag, magneter,  kapsylmagneter, kalender, broderi, bokmärken, pussel, kasse och allt med instagrammotiv. Ja, här finns det mesta man kan tänka sig och lite till. Dessutom en massa produkter med Instagramreklam.

PicPack – Magneter med dina egna bilder. De säljs i set om 12 stycken och är 5.8 x 5.8 cm i storlek. Jag är mycket nöjd med mina. Bra kvalité och rimligt pris.

Magneter från PicPack

Känner du till några andra tjänster som har andra produkter med Instagramfoton – tipsa mig gärna!

 

Disclaimer: Magneterna från PicPack fick jag som tack för att de fick använda en av mina bilder i sin reklam. Bilden var under CC-licens så de hade inte behövt varken fråga eller tacka.